Suomessa digitaalinen televisio on jo arkipäivää. Nyt meilläkin! Saimme vihdoin tilatuksi kaapeli-TV:n ja pääsimme epäselvän kuvan katselusta ja jatkuvasta pöytäantennin säätelystä. Meksikossa kun ollaan niin toimitus ei mennyt aivan suoraviivaisesti.

Ensin tilasimme SKY:n. Skain asentajat tulivat reilun viikon päästä puhelinsoitosta, mutta tolloilla oli väärät kamat mukana. Taloyhtiössämme on yhteisantennijärjestelmä, ja meinasivat asentaa lautasen. Taloyhtiön järjestyssääntö kieltää omien lautasten asennuksen. Sitten taas soittelemaan SKY:n asiakaspalveluun, joka ei selvästikään ollut ajan tasalla.

Sitten aloimme vähän miettiä ja vertailla. Meille riittää 69 TV-kanavaa ihan hyvin, kunhan vaan on Disney mukana. Pitää tosin myöntää että Euronews ja BBC ja HBO:t kiinnostavat lisäksi. Cablevision on halvempi, ja siihen on helpompi tilata lisäkanavia! Peruspaketti 262 pesoa/kk.

Taloyhtiön konttorista löytyi Cablevisionin yhteyshenkilön tiedot. Heput tulivat parin päivän päästä ja asennus hoitui noin tunnissa. Nyt meillä on sitten Cablevisionin liittymä, Motorolan tekemä Microsoft Enhanced digiboksi ja täydellinen kuva!

99526.jpg
200 channels and nothing on?

Lapset juuttuivat katsomaan lastenkanavia niin että kakat tulivat housuun. Toivottavasti oppivat, että ei se telkkari heti karkuun lähde, ja että asiat pitää hoitaa ajallaan!