Volvo no sirve

Viime perjantaina se punainen Volvo piti saada pajalle tarkistettavaksi, kun täällä ei ole kunnon katsastusta. Olin soittanut Volvolle, tarvitsiko sille varata aikaa. Sanoivat että tule aamulla.

Sinä aamuna selvisi, että ei ollutkaan tilaa, oli tullut niin paljon autoja huoltoon. Otimme sitten ajan maanantaiksi. Maanantaina tulin myöhässä Volvolle, koska kotiapulainen tuli myöhässä. Aloin jo lastaamaan lapsia mukaan, koska vaimokaan ei voinut jäädä kotiin lapsia kaitsemaan. Volvolla tilanne näytti taas samalta, että ei mahtunut. Kun vihdoin tulin paikalle, näin myyjän lähtevän kiireesti puhelin korvalla. Taisi saada toisen ostajan joka ei katsastusta vaatinut, tai sitten vain kyllästyi minulle myymisen vaikeuteen.

Farkku on poikaa!

Perjantaina saimme soiton yhdesta mustasta Mercedes-Benz C 200 K farmarista, netti-ilmoitukseen jätetyn yhteystietopyynnön perusteella. Koeajoimme sen lauantaina, ihan hyväksyttävä yksilö, tosin 60tkm takana. Myyjää emme saaneet kiinni sunnuntaina, eikä ollut paikalla firmassaaan maanantainakaan. Taitaa olla pääsiäislomilla.

Sunnuntaina löysin netistä toisen samanlaisen M-B C 200 K farmarin, vähän alemmalla pyynnöllä ja vähemmillä kilometreillä - vain 37000km. Tänään tiistaina kävin koeajamassa sen Perisurissa asti (45 min kotoa vähällä liikenteellä).

Kummatkin mersut olivat tosi siistejä, vaikkakin vuosimallia 2002. Mersulle kai voi antaa vähän ikääkin anteeksi. Hinta on suhteessa korkeampi Suomeen verrattuna kuin Volvolla, mutta ei 200k mxp (14k€) nyt hirveästi ole. Tuosta saisi hyvän mökilläkäymisauton, mahtuu paljon halkoja takaluukkuun, ja takaveto ei kesällä haittaa. :-)

Jälkimmäiselle on nyt varattu koestusaika maanatai-aamuksi. Saa nähdä miten sen kanssa käy.

493225.jpg
M-B C 200 K T año 2002 estacionnado en Perisur