Kävin torstaina Itzapalapassa Avenida Tlahuacilla asti katsomassa yhtä Saappia, 9-5 Aero sedani. Myyjäliike Autocambio Tlahuac Seminuevos ei nyt kuulu varmaankaan D.F.:n eliittiin, mutta auto kuului luokassaan - oli liikkeen kallein. Äijät olivat ihan asiallisia ja koeajokin järjestyi. Autokin oli ihan siisti ja käyttäytyi hyvin.

Paluumatkalla köröttelin Coyoacanin läpi Del Valleen katsomaan 9-5 farmaria. Farmari ei ollut kotona, oli Johtajalla Käytössä. Soittelin myöhemmin uudelleen Futurautosiin, mutta auton saaminen näytille tuntui olevan ylen hankalaa. Jos myynti ei kiinnosta niin emme osta.

Ajolenkille tuli pituutta 89 km, joten näitä reissuja ei joka päivä oikein huvikseen viitsi.

Aero oli uudempikin ja se oli nähty ja hyväksi havaittu, niinpä tänään kävimme taas Tlahuacissa, sovimme kaupasta ja maksoimme käsirahan. Camry menee vaihtoon. Prosessin pitäisi olla ohi tällä viikolla kilpien vaihtoa myöten - saas näkee kuinka käy.

601939.jpg
Saappi kaupassa vaan ei saappikaupassa

Ainoa mikä jäi harmittamaan, oli se että emme löytäneet moottorin numeroa, se oli liian hyvin piilotettu. Papereissa näytti olevan systemaattinen virhe - faktuuraa myöten kaikissa papereissa moottorin numero oli sama kuin rungon numero. Tuskimpa haittaa? No, tarttee kysyä Saab-liikkeestä missä moottorin numero on ja mikä sen tuolla rungolla pitäisi olla.