Tässä auton haussa netin kautta menee hermot. Jees, keksin että sopiva autohan olisi Volvo S60 2.5T AWD, ja näitähän näyttäisi olevan Autoplazan sivut pullollaan. Semmoinen keskikokoinen porrasperä-Volvo 210hv koneella ja nelivedolla. Mutta eikös nää mehikaanot osaa ryssiä nämä netti-ilmoituksetkin: PUOLET S60 2.5T autoista on speksillä "AWD" eli All Wheel Drive eli neliveto, mutta kenelläkään ei tunnu olevan käsitystä siitä mitä se tarkoittaa. Kävin eilen katsomassa kahta yksilöä, joita mainostettiin AWD:nä. Kummastakin kysyin puhelimessa, että onko auto mallia neliveto. Joo totta kai vastattiin. Kummastakaan ei löytynyt alta takaa ylimääräistä Haldex-nelivedon tasauspyörästölaatikkoa eikä takapyörien vetoakselia. Pistää vihaksi, kun sanovat, vaikka eivät tiedä edes mistä on kyse, ja sitten minä käytän melkein neljä tuntia päivästäni ajelemiseen.

Seuraavaksi voi vain ihmetellä että mitä kattollukut ovat syöneet: Meksikossa myydään itseliimautuvia kattoluukkuja niille, jotka eivät kuitenkaan sitä avaisi. Ks. linkki alla

http://decano.freeservers.com/photo4.html

No, toinen Volovo oli sen verran siisti että pisti ajattelemaan, tarviinko sitä nelivetoa ollenkaan, vai riittävätkö pelkät etupyörät 150 kw tehon siirtämiseen katuun.