Leon synttörit menivät jo aikaa sitten, mutta tänä vuonna en voinut enää livetä mx-luokan juhlien järjestämisestä. Paikaksi valitsimme juhlasalin "Salon de Fiestas "A jugar"", joka sijaitsee Pabellon Bosques-ostoskeskuksessa. Siellä oli valmiina lapsia varten kiipeilysokkelo, pomppulinna, polkuautoja ja pienten leikkialue. Kun kyseessä oli sisätila, niin sään vaihteluista ei tarvinnut huolehtia etukäteen.

945968.jpg
Pomppulinna

945969.jpg
Tarjoilutiskiä ja sokkelon nurkkaa

Otimme aika lailla koko paketin: ruokaa 20 aikuiselle ja 30 lapselle, kakun ja marionettiesityksen talon puolesta. Piñatan ostin ja täytin itse, ja emme hankkineet läksiäiskarkkipusseja ja läksiäslahjoja.
(Nämä kohdat olivat sopimuksessa)

945967.jpg
Marionettiesitys

Kutsuimme tietysti suomalaisia lapsiperheitä ja vaimon työkavereiden perheitä joilla oli sopivan ikäisiä lapsia, sekä Leon koululuokat (2A ja 2B yht. 25 oppilasta). Luokkakavereita ei tullut puoliakaan paikalle; ilmoittautumisprosentti oli alhainen, mutta onneksi jotkut ilmoittautumattomat tajusivat tulla Pabellon Bosquesiin lauantaishoppailulle ja jättivät lapset juhliin. Meitä oli ihan sopivasti, n. 15 aikuista ja parikymmentä lasta. Ruokaa silti jäi yli.

Niinpä juhlat tuli pidettyä. Ihan hyvin meni, ruoka oli hyvää, nukketeatteri hyvä ja lapsilla oli hauskaa, ja miksei myös aikuisillakin. Kiitos osallistujille!