Käväisimme sunnuntairetkellä katsomassa Guadalupen basilikaa pohjois-cityssä La Villassa, joka on Meksikon tärkein pyhiinvaelluskohde. Siellä on kirkon alttaritauluna Juan Diegos kaapu, johon oli ilmestynyt Pyhän Marian kuva. Tulipa käytyä. Paljon markkinameinikiä ja tavaran myyntiä. Noin 100m ylempänä on Capilla de Cerrito; kirkko, jonka edessä olevilta terasseilta on hyvä näkymä kaupunkiin päin. Siellä oli hyvä napostella mansikkamehujäitä rapulla.
385880.jpg
Guadalaupen basilikat, vanha vasemmalla, uusi vihreäkattoinen keskellä

Paluumatkan taiteilimme Condesan kautta. Menimme Lonely Planetin opastamana Maria del Alma (Sielun Maaria) ravintolaan, sopi kai teemaan. :-)

Maria del Alma on tyyliltään tabaskolainen (mex) ravintola. Ruokalistalla on meren herkkuja kuten kalaa ja katkarapuja. Chilillä tietysti. Pari kanaruokaakin toki löytyi. Vaimon katkaravut olivat loistavia, tilaamani kana keskinkertaista, siis ihan syötävää... aika mietoa.

Ravintola on pieni ja rauhallinen. Söimme pöydässä joka oli katetulla patiolla, siellä voi syödä ja seurata häkkilintujen puuhia ja kuunnella sirkutusta. Lapset ei hirveesti digannu ruuasta, mutta linnut olivat mielenkiintoisia.