Viime viikolla sain vihdoin vakuutustarkastajan katsomaan kolhimaani Toyoa. Ihmetteli että eihän AIG:llä voi mennä näin kauan että hänet kutsutaan paikalle. No, meillä on vakuutukset oikeasti Marsh Inc. yhtiössä joka käyttää AIG:n tarkastajia - ja Meksikossa kaikki on mahdollista (myöhästyä). Ei mennyt kuin kolme viikkoa, ja tarvittiin kaksi vakuutustarkastusta. Ensimmäinen tarkastus tehtiin jo Acapulcossa, mutta paperit eivät kai löytäneet tietään D.F.:ään.

Vakuutuksemme omavastuu on 5% auton käyvästä arvosta (valor comercial). Ja kun auto on vanha, peräti vm. 2002, niin korjausta ei teetetä vakuutusyhtiön puolesta merkkikorjaamossa. Tarkastaja vihjasi että korjauksen saattaisi saada teetettyä halvemmallakin kuin omavastuu.

Aloitin kyselyn Toyota Interlomasista, saadakseni tietää paljonko osat maksavat, ja paljonko merkkikorjaamolla maksaisi. - Olisi kai maksanut tuplasti omavastuun verran.

Olimme ostaneet automme Toyota Interlomasin yhteydessä toimivasta käytettyjen autojen liikkeestä (joka näyttää toimivan osana liikettä, mutta ei kai oikeasti ole), ja näin tunnemme myyjän. \"Glen\", tämä myyjä, on paras venäläinen tuntemani käytettyjen autojen kauppias (...ja ainoa, ja varmaan koko Meksikossa...). Ihan totta, me saatiin häneltä hyvä auto, hyvään hintaan.

Satuin näkemään Glenin odotellessani Toyotan huoltoneuvojaa, ja hän tuli moikkaamaan hetken kuluttua. Hän vilkaisi autoa ja sanoi, että ota vaan arvio, mutta tule sitten juttelemaan. Automaalari ja pari muuta tyyppiä katsomassa kolhua ja kirjasivat työn osuudeksi kohtalaisen summan. Osien hinnasta heidän piti soittaman myöhemmin (arvatkaa soittivatko). Sitten ajoin huollon rampilta käytettyjen rampille ja menin juttelemaan Glenille. Glen sanoi että se automaalari, joka kävi äsken katsomassa autoa Toyotan huollossa, on alihankkija, ja hän maalauttaa käytettyjä hänellä usein. Ja muuten tekee koko homman paljon halvemmalla kuin merkkihuolto. Glen soitteli pari puhelua, ja Sr. Caxnahoy tuli hakemaan auton korjaamolle. Sovittiin hinta alle vakuutusomavastuuni ja Toyotan työn osuuden (ilman osia)! Maksoin vajaat puolet summasta etukäteen osia ja maaleja varten, ja sain vielä kyydin kotiin omalla autollani. Kun auto lähti huoltoon, niin hieman jännitti, näenkö autoa uudestaan. Toisaalta, minua rauhoitti se että minua auttaneilla oli ilmeiset suhteet Toyota Interlomasiin. Tänään torstaina soitin puolilta päivin korjaamolle, ja sieltä sanottiin että Camry on kohta valmis. Viiden tunnin päästä soitin vielä uudestaan ja kysyin koska se auto tuodaan. Ja se tuotiin silloin kun luvattiin, työn jälki erinomainen, ja hintakin piti.

Hojalateria y Pintura Caxnajoy Hermanos, voin suositella! Tämä autopeltikorjaamo ja maalaamo tekee alihankintaa (kaikille?) merkkikorjaamoille Lomasin alueella. Palvelu espanjaksi; jos haluat palvelua myös englanniksi, niin etsi Glen Toyota Interlomasista.


254943.jpg

- THIS GARAGE FIXES ANY SHEET METAL AND PAINT PROBLEMS IN ANY CAR WELL.
- ESTO TALLIER ARREGLA TODO DE HOJALATERIA Y PINTURA BIEN.
* I RECOMMEND. RECOMMENDO.*